W lutym br. kanał Polsat Food Network zaprasza widzów szczególnie na takie programy jak: „Kulinarne podróże z Guyem Fierim”, „Wielka uczta z Mattem i Lisą” i „Wielkie żarcie u Guy'a”.
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Luty 2015 roku w Polsat Food Network:
„Kulinarne podróże z Guyem Fierim”
emisja: codziennie (od 2 lutego 2015 roku) o 12:00 i 23:00
Prowadzący Guy Fieri odbywa podróż po całym kraju, aby odwiedzić klasyczne amerykańskie bary od przydrożnych knajpek przez lokalne puby i restauracje, które działały na wysokim poziomie przez dekady. Dziś, kiedy prowadzi je całkowicie nowa generacja właścicieli, znów nadchodzi ich czas. Serwują przepyszne domowe jedzenie zarówno najmłodszym, jak i starszym fanom. Na jego trasie może znaleźć się przydrożna knajpka w Tarpley w Teksasie albo bar sportowy w Vegas, serwujący znakomite stromboli. To takie miejsca czynią Amerykę wyjątkową.
„Wielka uczta z Mattem i Lisą”
emisja: od poniedziałku do piątku (od 2 lutego 2015 roku) o 12:30 i 18:30
Wielka uczta łączy ponownie Matt’a Tebbutt’a i Lisę Faulkner, którzy w kuchni dają z siebie wszystko! Wspomagani przez najlepszych szefów kuchni i miłośników jedzenia w kraju, będą pomagać w szybkim przygotowywaniu wspaniałych potraw. Bez względu na okazję Matt i Lisa mają w zanadrzu listę niezwykle pożądanych i prostych do przygotowania przepisów, które zagwarantują podziw. Ich program to także mnóstwo pogawędek przeplatanych poradami dotyczącymi przygotowania pysznych, codziennych potraw. Z „Wielką ucztą z Mattem i Lisą” można zrobić zarówno prostą kolację jak i luksusowe, kuszące tapas na imprezę z przyjaciółmi.
„Wielkie żarcie u Guy'a”
emisja: od poniedziałku do piątku (od 9 lutego 2015 roku) o 14:00, w soboty i niedziele o 17:30
Tlenione blond włosy, kozia bródka i charakterystyczne szorty Guya Fieri tworzą jasny przekaz: jesteś tym, czym jesz. Jedzenie Guya jest więc tak zabawne i nieustraszone jak jego przerysowana osobowość - bez względu na to, czy jest to kurczak mojito, lasagna pepperoni czy kanapka Jambalaya. Mamy nadzieję, że jesteście głodni, ponieważ kulinarna wyobraźnia Guy’a nie zna granic!
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.