Dominika Gawęda z zespołu Blue Cafe, Michał Nowak, Łukasz Kożuch, Piotr Kupicha i Michał Opaliński z zespołu Feel, Maciej Szczepanik, Marek Szczepanik, Tomasz Szczepanik i Mateusz Szczepanik z zespołu Pectus i Rafał Brzozowski pojawią się w nowym programie rozrywkowym „Gwiazdy na talerzu” na antenie telewizji Kino Polska Muzyka. Artyści zamienią mikrofony na kuchenne noże i zmierzą się z szefami kuchni restauracji w różnych miejscach Polski. Program poprowadzi Agata Solarska. Premiera widowiska w środę, 11 maja br. o godzinie 22:00 (więcej tutaj).
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Podbijają listy przebojów, wprawiają fanów w euforię, ale czy potrafią... gotować? Telewizja Kino Polska Muzyka zaprosiła gwiazdy polskiej sceny muzycznej do wspólnego gotowania. Efekty będzie można oglądać w każdą środę o 22:00 (powtórki w soboty o 12:00 i niedziele o 20:00).
„Gwiazdy na talerzu” to nowy program rozrywkowy, w którym artyści pojawią się w restauracjach w różnych miastach, bynajmniej jednak nie jako goście, ale jako... kucharze. Pod okiem szefów kuchni ugotują wybraną z karty potrawę. Przy okazji opowiedzą o swoich projektach muzycznych, zdradzą zakulisowe anegdoty, przedstawią najnowsze dokonania muzyczne. Czasem towarzyszyć im będą członkowie zespołu lub rodziny. Program poprowadzi Agata Solarska.
W pierwszym odcinku nowego show zobaczymy, jak zespół Feel przegotowuje prawdziwe amerykańskie burgery w restauracji Sztolnia w Katowicach. Band świętuje właśnie swoje dziesięciolecie. Muzycy podsumują więc dekadę wspólnego grania oraz zaprezentują najnowszą płytę „Feel the best”. Czy zespół pokaże, na co ich stać i to nie jeden raz...?
Gośćmi kolejnych odcinków w najbliższych tygodniach będą czterej bracia Szczepanikowe tworzący zespół Pectus, Rafał Brzozowski i Dominika Gawęda - wokalistka Blue Cafe.
Stacja przewidziała sześć odcinków pierwszego sezonu programu.
„Gwiazdy na talerzu” - emisja w środy (od 11 maja 2016 roku) o 22:00 w Kino Polska Muzyka.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.