reklama
reklama
SAT Kurier logowanie X
  • Zaloguj
ODBLOKUJ-REKLAMY.jpg

Kulinarne tournée Kuchni+ po Polsce

dodano: 2016-10-19 14:50
autor: Jerzy Kruczek | źródło: Kuchnia+

Kuchnia_w_drodze_logo_360px.jpg Po sukcesie zeszłorocznego cyklu warsztatów kulinarnych kanału Kuchnia+ pod nazwą „Kuchnia+ w drodze” rusza kolejna edycja tego projektu. Tym razem na wspólne gotowanie z mieszkańcami Białegostoku, Gdańska, Łodzi, Poznania, Warszawy i Zielonej Góry zapraszają popularni prowadzący Kuchni+: Daria Ładocha, Marieta Marecka, Marta Dymek, Tomasz Deker i David Gaboriaud. Start już 4 listopada w Warszawie!

Kuchnia+
Kuchnia_w_drodze_prow_760px.jpg


Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Prawdy i mity na temat zdrowego żywienia, garść inspiracji na codzienne obiady i przepisy na perfekcyjny deser – wszystko to i wiele więcej poznają na warsztatach kulinarnych „Kuchnia+ w drodze” mieszkańcy Białegostoku, Gdańska, Łodzi, Poznania, Warszawy i Zielonej Góry. 

Uczestnicy tegorocznej edycji warsztatów będą mieli okazję rozwinąć kulinarne umiejętności pod okiem mistrza cukiernictwa, cenionych kucharzy oraz blogerów znanych z anteny Kuchni+. Warsztaty poprowadzą Daria Ładocha – autorka bloga o gotowaniu dla dzieci „Mamałyga”, prowadząca program „Ugotuj mi mamo!”, Marieta Marecka – blogerka i autorka książek kulinarnych znana widzom Kuchni+ z serii „ABC GOTOWANIA” oraz swojego nowego programu „365 obiadów Mariety Mareckiej”, Tomasz Deker – mistrz cukiernictwa, współwłaściciel sieci cukierni T. Deker Patissier & Chocolatier, gospodarz „Deserów Dekera", David Gaboriaud,  kochający dobrą kuchnię Francuz, prowadzący serię „David w Europie” oraz Marta Dymek, autorka bloga „Jadłonomia” oraz gospodyni „Zielonej rewolucji Marty Dymek”. 

Pierwsze warsztaty w ramach tegorocznej edycji „Kuchni+ w drodze” pod okiem Darii Ładochy odbędą się już 4 listopada w Warszawie. 

Spotkania organizowane są we współpracy ze znanymi studiami i akademiami kulinarnymi, takimi jak: „Studio Kulinarne Atuty”, „Akademia Kulinarna Fumenti”, „Studio Kulinarne BOOK&COOK”, „Studio Kulinarne CookUp” oraz „Studio Kulinarne Look&Cook”. 

Cena warsztatu w Warszawie, Poznaniu, Łodzi i Gdańsku wynosi 250 zł, zaś w Zielonej Górze i Białymstoku 200 zł. Szczegółowe informacje odnośnie cyklu można znaleźć na stronie http://www.kuchniaplus.pl/wdrodze.html


Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.




Więcej z kategorii Propozycje stacji TV i VOD


reklama
reklama
reklama
HOLLEX.PL - Twój sklep internetowy

Mini PC Homatics BOX R Lite 4K

Homatics BOX R Lite to najnowszy odtwarzacz multimedialny 4K firmy...

299 zł Więcej...

SAT Kurier - 3-4/2023 wersja elektroniczna

Elektroniczna wersja SAT Kuriera 3-4/2023

12 zł Więcej...

SAT Kurier - 3-4/2022 wersja elektroniczna

Elektroniczna wersja SAT Kuriera 3-4/2022

12 zł Więcej...