W sobotę, 2 grudnia br. o godz. 10:05 w telewizji Polsat wyemitowany zostanie trzynasty odcinek dwudziestego sezonu programu kulinarnego Ewy Wachowicz „Ewa gotuje”. Wcześniejsze serie tej produkcji mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network. A co wydarzy się w premierowej odsłonie tego programu?
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Kuchnia włoska od wielu lat cieszy się w Polsce niezmiennym powodzeniem. Ewa Wachowicz postanowiła więc po raz kolejny sięgnąć po receptury ze słonecznej Italii. Zacznie od frytek z cukinii - warzywa o włoskim rodowodzie. Prowadząca poda je z sosem bazylikowym. Następnie przyrządzi makaron, ale z typowo polskimi składnikami - piersią kaczki oraz borowikami w śmietanie. Na deser będzie piernik toskański (więcej tutaj).
„Ewa gotuje” - sezon 20., emisja w soboty o 10:05 w telewizji Polsat. Wcześniejsze sezony tego programu mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.