W niedzielę, 25 lutego br. o godz. 18:00 w telewizji TVN wyemitowany zostanie premierowo pierwszy odcinek trzynastego sezonu programu kulinarnego „Ugotowani”. Wcześniejsze serie tego widowiska mogą obecnie oglądać widzowie kanałów TVN Style i ITVN (TVN International). W nowym sezonie drzwi do swoich kuchni otworzą Joanna Przetakiewicz („Azja Express” w Travel Channel), Barbara Pasek, Michał Piróg („Azja Express”) i Sławomir Uniatowski.
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Przed nami trzynasty sezon programu kulinarnego „Ugotowani”.
- Zajrzymy w nim do kuchni zwykłych ludzi posiadających niezwykłą pasję do gotowania, ale nie tylko. W szranki staną także gwiazdy - zapowiadają twórcy programu.
W każdym z odcinków miłośnicy jedzenia spotykają się przy jednym stole. Gotowi, by sprawdzić swój talent kulinarny oraz umiejętności organizacyjne i wygrać 5 tysięcy złotych. Nowy Sącz, Puławy, Warszawa, Wrocław, Poznań, Trójmiasto i Śląsk - to właśnie w tych miejscach odwiedzimy uczestników „Ugotowanych”. Czym nas zaskoczą? Czy poprzednie sezony programu zainspirują ich do stworzenia zupełnie nowych potraw? Rękawicę kucharską podejmą również gwiazdy. Drzwi do swoich kuchni otworzą Joanna Przetakiewicz („Azja Express” w Travel Channel - więcej tutaj), Barbara Pasek, Michał Piróg („Azja Express”) i Sławomir Uniatowski. Czy potrafią gotować? Kto z nich okaże się najlepszy? Walka na pewno będzie ostra, a wygrana zostanie przekazana na cel charytatywny.
Wśród biorących udział w programie znajdą się również obcokrajowcy z Wenezueli, Białorusi, Włoch i Ameryki, którzy zaprezentują swoje lokalne przysmaki. Które z nich trafią w gust uczestników? Czy atrakcje przygotowane gościom okażą się ważniejsze niż doznania kubków smakowych? Przekonamy się wkrótce (więcej tutaj i tutaj).
„Ugotowani” - sezon 13., emisja w niedziele (od 25 lutego 2018 roku) o godz.18:00 w TVN. Wcześniejsze sezony tego programu mogą obecnie oglądać widzowie TVN Style i ITVN (TVN International).
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.