W sobotę, 25 listopada br. o godz. 10:10 w telewizji Polsat wyemitowany zostanie dwunasty odcinek dwudziestego sezonu programu kulinarnego Ewy Wachowicz „Ewa gotuje”. Wcześniejsze serie tej produkcji mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network. A co wydarzy się w premierowej odsłonie tego programu?
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Dwunasty odcinek dwudziestego sezonu programu kulinarnego Ewy Wachowicz „Ewa gotuje” poświęcony potrawom bezglutenowym. Najpierw prowadząca upiecze chleb na kaszy gryczanej. Do pieczywa poda pastę serową z mielonymi pestkami dyni. Na danie główne Ewa Wachowicz przygotuje tagliatelle z... cukinii, a do makaronu zrobi szybki sos pomidorowy z pikantną papryczką. Deser będzie równie zaskakujący, bowiem autorka programu upiecze dietetyczne brownie na mące kokosowej. W środku ciasta znajdzie się awokado oraz banan. A zamiast czekolady Ewa Wachowicz użyje kakao (więcej tutaj).
„Ewa gotuje” - sezon 20., emisja w soboty o 10:10 w telewizji Polsat. Wcześniejsze sezony tego programu mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.