Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Dorota, choć nie miała żadnego doświadczenia kulinarnego, to postanowiła, że jej restauracja będzie najlepsza w całym miasteczku. I faktycznie, po jej otwarciu niespełna 3 lata temu, na brak klientów nie narzekała. Starczało jej na towar, opłaty i pensje dla pracowników. Jednak pandemia koronawirusa zmieniła wszystko… Pierwszy lockdown Dorota ze swą załogą przetrwała. Drugi ich pokonał. Dziś restauracja jest de facto zamknięta.
Kobieta wraz ze swym partnerem Harrym przyjmują jedynie zamówienia na chickenboxy i tak zwane śląskie koryta. Sami patrzą na rosnące długi i na… foodtruck szefa ich kuchni, Marcina, który prosperuje całkiem dobrze. Dorota mówi, że miał to być ich wspólny biznes, ale Marcin zapewnia, że to jego własna inicjatywa. Czy Magda Gessler zdoła pogodzić tych dwoje ludzi? Czy uratuje restaurację Doroty? Znana restauratorka uwielbia takie wyzwania!
Finał „Kuchennych rewolucji” już 27 maja o godz. 21:30 w TVN!
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.