Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Upragniony długi weekend zbliża się wielkimi krokami.
W planach tradycyjny majówkowy grill? Fantastycznie się składa!
W nowym sezonie
„Zgrillowanych" Andrzej Andrzejczak i Jurek Sobieniak wrzucą na ruszt rozmaite mięsa, ryby i warzywa, które zachwycą najbardziej wybrednych gości.
Nowe odcinki programu od 30 kwietnia w niedziele o godz. 13:00 w CANAL+ Kuchnia oraz w serwisie CANAL+ online.
Burger z suma, kurczak cacciatore, tataki z combra jelenia, kociołek z jagnięciną – choć ta smakowita lista brzmi jak menu wytwornej międzynarodowej restauracji, to dania z grilla przygotowane przez charyzmatycznych prowadzących programu ZGRILLOWANI. Tym razem Andrzej i Jurek również zaserwują porcję pomysłów na niesztampowe dania z rusztu. A wszystko to w zachwycających sceneriach — w górach i nad jeziorem, w otoczeniu śniegu, jak i bujnej zieleni. Bo grill sprawdza się w każdej scenerii.
Dla wszystkich, którym bliższa jest jednak kuchnia ojczysta, w 5. sezonie
„M jak mięso" Andrzej i Jurek po wielu latach kulinarnych podróży zatrzymują się właśnie na polskim talerzu! Największe szlagiery mięsnej kuchni polskiej panowie zaserwują tradycyjnie lub z nowoczesnym twistem. Już w pierwszym odcinku Jurek zdradził swój przepis na kultowy schabowy, a Andrzej uczcił ziemniaka w oryginalnym przepisie. W międzyczasie zdążyli jeszcze zatańczyć krakowiaka.
Premiera 3. sezonu programu „Zgrillowani" w niedzielę 30 kwietnia o godz. 13:00. Nowe odcinki „M jak mięso" 5 w niedziele o godz. 12:30 na antenie CANAL+ Kuchnia i w serwisie CANAL+ online.
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.