W 4. odcinku czwartej serii „Top Chef” zobaczymy (więcej tutaj): jazzową wokalistkę o międzynarodowej sławie Urszulę Dudziak, Wojciecha „Łozo” Łozowskiego, jednego z liderów grupy Afromental oraz Macieja Obukowicza, uczestnika 2. edycji „Hell’s Kitchen - Piekielna Kuchnia” (Polsat). Wszyscy, związani od lat z USA, ocenią u uczestników umiejętność przygotowywania... kanapek. W kuchni będzie aż kipieć od namiaru gorąca i emocji! Okaże się bowiem, że można podać kanapkę z... ośćmi.
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Druga konkurencja z pozoru również wydaje się łatwa. Królową eliminacji będzie gałka muszkatołowa. Czy przyprawa o specyficznym smaku przyniesie kucharzom szczęście? Na pewno sprzyjać będzie ono jurorom, którzy spotkanie z daniami uczestnikom przeżyją. Ale... No właśnie... - „Na to mi się nie chce patrzeć”, ueee; - „jedyne gałki, które tu wyszły to nam z oczu, kiedy patrzyliśmy na wasze gotowanie”; - „nie jesteśmy królikami doświadczalnymi!” - to tylko niektóre z komentarzy jury. Natomiast jeden z uczestników będzie miał styczność z...
- Ta piątka, umarłem, umarłem. Jakbym złapał papieża
- opowie innym rozemocjonowany Michał Czekajło.
Co dokładnie mu się przytrafiło? Kto wyda najsmaczniejsze dania, a kto trafi do dogrywki? Odpowiedź w środę, 25 marca br. w Polsacie.
„Top Chef” - sezon 4., emisja w środy o 20:40 w telewizji Polsat (Polsat HD).
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.