dodano: 2006-11-06 11:07 | aktualizacja:
2006-11-06 11:11
autor: Janusz Sulisz |
źródło: kuchnia.tv
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Program Kuchnia.tv mogą odbierać wszyscy abonenci posiadający dekodery cyfrowe z Pakietem Rodzinnym.
Kuchnia.tv to propozycja dla widzów poszukujących nowych smaków, dla których jedzenie jest przyjemnością, a gotowanie sztuką i rozrywką. Grupą docelową są przede wszystkim kobiety w wieku od 20 do 45 lat, program ma jednak trafiać do wszystkich osób ciekawych świata i otwartych na nowe smaki. W ofercie znajdą dla siebie coś zarówno osoby stawiające w kuchni pierwsze kroki, jak i wyrafinowani smakosze.
Najmocniejszymi elementami oferty Kuchni.tv są przede wszystkim popularne programy czołowych producentów z całego świata, takie jak np. najnowszy codzienny show Marthy Stewart, do którego amerykańska guru w sprawach gotowania i prowadzenia domu zaprasza gwiazdy ze świata filmu, sportu i muzyki.
Warte polecenia są też programy słynnych mistrzów kuchni: Jamiego Olivera, Keitha Floyda, Curtisa Stone’a, Delii Smith czy rodzeństwa Agnieszki i Marcina Kręglickich. Kuchnia.tv to również programy poradnikowe oraz kulinarne podróże po wszystkich kontynentach. W ramówce znaleźć można też propozycje rozrywkowe związane z gotowaniem: programy reality, seriale i filmy fabularne.
INEA to marka jaką powołali do życia najwięksi wielkopolscy operatorzy kablowi (Telewizja Kablowa Poznań S.A., PUT Koma S.A. i RTK Elsat Sp. z o.o.) oraz Internet Cable Provider Sp. z o.o. dostawca usług telekomunikacyjnych. Marka INEA gwarantuje najwyższej jakości dostęp do telewizji analogowej oraz cyfrowej, szerokopasmowego Internetu, telefonu stacjonarnego oraz wielu innych nowoczesnych usług stworzonych z myślą o klientach indywidualnych i biznesowych. Z usług telewizyjnych świadczonych przez firmy zrzeszone pod marką INEA korzysta ponad 100.000 Abonentów z czego 8.000 stanowią Klienci nowoczesnych usług telewizji cyfrowej.
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.