Kolejny kulinarny pojedynek rozegra się w Białymstoku. Przed nami cztery niezapomniane wieczory pełne zabawy, adrenaliny i wyjątkowych smaków. Kto zastosuje najlepszą taktykę? Czyje przepisy zaskoczą konkurentów? I czy między uczestnikami... zaiskrzy? O wygraną walczyć będą Kamila Lewicka, Robert Grabowski, Magdalena Tomaszewska i Stefan Sochoń. Premiera jedenastego odcinka dziesiątego sezonu programu „Ugotowani” w niedzielę, 8 maja br. o godzinie 18:00 w telewizji TVN (więcej tutaj).
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Do boju tym razem staną: Kamila Lewicka - menadżerka klubu. Bywa wymagająca, wybuchowa i zawsze wszystko wie najlepiej. W domu, dla odmiany, bywa upierdliwa. Jej największym marzeniem jest zdobycie Koronę Ziemi, na razie jednak wytrwale przygotowuje się do przebiegnięcia półmaratonu. Robert Grabowski - właściciel warsztatu tuningowego. Lubi swoją pracę, bo czuje, że uszczęśliwia kierowców, którzy powierzają swoje samochody w jego ręce. Sam porównałby siebie do wielkiego amerykańskiego pickup’a. I nie jest to porównanie bez kozery, ponieważ Robert trenuje futbol amerykański. Magdalena Tomaszewska - pracownica firmy sprzedającej oleje. Dodatkowo prowadzi warsztaty kulinarne dla najmłodszych. W życiu umie cieszyć się ze wszystkiego tak, jak dziecko. Dlatego też niektórzy dorośli patrzą na nią z lekkim zdziwieniem. Stefan Sochoń - DJ i prezenter muzyczny. Uwielbia zabawę, więc praca to dla niego sama przyjemność. Wolny czas lubi spędzać aktywnie, na przykład grając w squasha. Spłodził już syna, więc teraz wziął się z wielkim zapałem za budowę domu.
W tym odcinku dowiemy się, kogo trafi strzała Kupidyna, komu adrenalina doda skrzydeł na boisku, oraz kto dostanie deserem w twarz. Na koniec przekonamy się także, do kogo trafi wygrana w wysokości 5 tysięcy złotych.
„Ugotowani” - sezon 10., emisja w niedziele o 18:00 w TVN (TVN HD). Wcześniejsze sezony programu mogą oglądać widzowie TVN Style (TVN Style HD).
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.