W sobotę, 18 listopada br. o godz. 10:10 w telewizji Polsat wyemitowany zostanie jedenasty odcinek dwudziestego sezonu programu kulinarnego Ewy Wachowicz „Ewa gotuje”. Wcześniejsze serie tej produkcji mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network. A co wydarzy się w premierowej odsłonie tego programu?
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Jedenasty odcinek dwudziestego sezonu programu kulinarnego „Ewa gotuje” zacznie się od rozmowy z Tomaszem Leśniakiem - szefem kuchni reprezentacji Polski piłkarzy. Ewa Wachowicz ugotuje potrawy inspirowane jego przepisami. Zacznie od delikatnego żurku na króliku, który jest ulubioną potrawą selekcjonera Adama Nawałki. Następnie przygotuje pierś z kaczki w aromatycznym kompocie śliwkowym - to z kolei receptura stworzona z myślą o Robercie Lewandowskim. Natomiast na deser będzie zaskakujące ciasto czekoladowo-majonezowe, które szef kuchni wymyślił dla Artura Jędrzejczyka (więcej tutaj).
„Ewa gotuje” - sezon 20., emisja w soboty o 10:10 w telewizji Polsat. Wcześniejsze sezony tego programu mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.