W sobotę, 9 grudnia br. o godz. 10:00 w telewizji Polsat wyemitowany zostanie czternasty odcinek dwudziestego sezonu programu kulinarnego Ewy Wachowicz „Ewa gotuje”. Wcześniejsze serie tej produkcji mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network. A co wydarzy się w premierowej odsłonie tego programu?
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Gospodyni programu tym razem pokaże, jak w ciekawy sposób wykorzystać cytrusy i inne tropikalne owoce. Pierwszą potrawą, jaką przygotuje Ewa Wachowicz, będą śledzie w oleju lnianym, z sokiem i skórką cytrynową. Na danie główne prowadząca poda pikantne udka z kurczaka w sosie curry na bazie mleczka kokosowego, z pomidorami, ananasem i papryczką chili. Z kolei na deser będzie zaskakujące ciasto ryżowe o smaku pomarańczowym (więcej tutaj).
„Ewa gotuje” - sezon 20., emisja w soboty o 10:00 w telewizji Polsat. Wcześniejsze sezony tego programu mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.