dodano: 2013-12-17 19:47 | aktualizacja:
2013-12-17 21:45
autor: Łukasz Knapik |
źródło: Shi Communication
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Styczeń 2014 roku w Polsat Food Network:
„Świeże smaki z Anną Olson” - nowość
emisja: od poniedziałku do piątku (od 7 stycznia 2014 roku) o 10:00 i 18:00
Anna Olson, były cukiernik, zaprasza widzów Polsat Food Network do swojej wiejskiej kuchni, gdzie podzieli się swoimi przepisami na smakowite dania, a także wartościowymi poradami kulinarnymi. W serii 1. Anna gotuje dla ekipy strażaków, podając im gastronomiczne specjały serwowane na ciepło i na zimno. Organizuje też spontaniczną imprezę plażową z odpowiednimi dla miejsca i pory daniami, zapewnia wegetariański catering na festiwal uniwersytecki, i serwuje ponadczasowe danie dla wszystkich zaproszonych przyjaciół i ich dzieci.
„Andy Bates i uliczne przysmaki” - nowość
emisja: od poniedziałku do piątku (od 7 stycznia 2014 roku) o 11:00, 14:30 i 21:00
Andy Bates, znany jako Pie Man, wie wszystko o tzw. „szybkim jedzeniu”. Andy jest jedną z najbardziej elektryzujących twarzy na brytyjskiej scenie kulinarnej i słynie z pożywnej i zdrowej kuchni serwowanej z budki na rynku ulicznym Whitecross w Londynie. Andy rusza w miasto szukać najlepszych klasyków kulinarnych i współczesnych perełek. Dołącz do niego i odkryj opowieści stojące za przepisami oraz poznaj fascynujących ludzi spotykanych przez niego podczas podróży.
„Kuchenne wyzwania” 12 - nowość
emisja: od poniedziałku do piątku (od 7 stycznia 2014 roku) o 16:00
Przygotuj się do boju, czas na „Kuchenne wyzwania”! Pokażemy ci największe i najlepsze bitwy kulinarne z całego świata. Stawką jest prestiż i spora gotówka! W 12. serii zobaczymy całą plejadę tortowych artystów walczących o najwyższą stawkę.
„Kuchnia chińska dla każdego” - nowość
emisja: od poniedziałku do piątku (od 21 stycznia 2014 roku) o 10:30 i 20:30
Jeżeli kuchnia chińska kojarzy ci się tylko z popularnym „chińczykiem” na wynos, zobacz „Kuchnię chińską dla każdego”, aby odkryć łatwe i zdrowe dania przyrządzane z ogólnodostępnych składników. Ching-He Huang jest prawdziwą pasjonatką chińskiej kuchni, uwielbia uliczne targi i zna najlepszych dostawców i producentów z San Francisco. Tam właśnie szuka najbardziej smakowitych i najświeższych składników, z których tworzy proste i pyszne domowe dania.
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.