W listopadzie 2014 roku Polsat Food Network zaprasza widzów na takie programy jak: „Nigella ucztuje”, „Marion w Tajlandii”, „Tajemniczy klient”, „Afrykańska kuchnia Rezy”, „Ewa gotuje” (nowy sezon) i „Bosonoga Contessa: Powrót do klasyki” (nowe odcinki).
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Listopad 2014 roku w Polsat Food Network:
„Nigella ucztuje” - premiera
emisja: od poniedziałku do piątku (od 3 listopada 2014 roku) o 11:00, 17:00 i 21:00
Nigella Lawson jest kulinarną boginią brytyjskich domostw specjalizującą się w przystępnych i pysznych daniach idealnych na każdą okazję. W programie „Nigella ucztuje” zobaczymy wspaniałe dania, które Nigella tworzy dla siebie, przyjaciół oraz rodziny. Od pysznych uczt świątecznych do spotkań towarzyskich i jednoosobowych posiłków - jest to program dla miłośników kuchni na całym świecie! Każdy odcinek zbudowany jest wokół innego tematu i zawiera łatwe do odtworzenia dania oraz porady i pomysły - wszystko podawane przez Nigellę z niepowtarzalnym urokiem i stylem (więcej tutaj).
„Marion w Tajlandii” - premiera
emisja: od poniedziałku do piątku (od 3 listopada 2014 roku) o 14:30
Chef Cordon Bleu, Marion Grasby, została wprowadzona w tajniki kuchni tajskiej przez matkę, która nauczyła ją sztuki gotowania na Woku. W tej pięknie nakręconej serii, Marion powraca do tajskich korzeni w małej wiosce Nakhon Chum, miejscu narodzin jej matki. Po drodze opowiada o egzotycznych tajskich składnikach, pokazuje unikalne tradycje kulinarne Tajlandii i gotuje pełną gamę pysznych i niecodziennych tajskich dań.
„Tajemniczy klient” - premiera
emisja: w środy (od 5 listopada 2014 roku) o 22:00 (po dwa odcinki)
Gdy właściciel restauracji podejrzewa pracowników o niewykonywanie obowiązków w należyty sposób - kradzieże, kłamstwa, złe traktowanie klientów lub po prostu olewanie pracy - dzwoni po naszych tajemniczych gości. W programie „Tajemniczy klient” tajni agenci nawiedzają restauracje, bary i inne lokale gastronomiczne i za pomocą ukrytych kamer i innych technik wywiadowczych sprawdzają co się dzieje, gdy pracownicy nie czują na sobie spojrzenia szefa.
„Afrykańska kuchnia Rezy” - premiera
emisja: od poniedziałku, 17 listopada 2014 roku o 12:00 i 15:30
Reza Mahammad jest czołowym przedstawicielem kuchni indyjskiej w Wielkiej Brytanii i gwiazdą telewizji kulinarnej. W nowej serii, Reza zabiera widzów w niezapomnianą podróż po Afryce Południowej, Namibii, Zambii, Botswanie i Mozambiku. Odkrywając lokalne delicje i urozmaicając tradycyjne afrykańskie receptury własnymi akcentami, Reza spotyka również miejscowych kucharzy, napawa się pięknem Afryki i uczy jej fascynującej historii.
„Ewa gotuje” - nowy sezon
emisja: od poniedziałku do piątku (od 17 listopada 2014 roku) o 9:00, 16:00 i 20:00 (po dwa odcinki)
Ewa Wachowicz zaprasza na kolejny sezon swojego programu.
„Bosonoga Contessa: Powrót do klasyki” - nowe odcinki
emisja: w niedziele, 9 i 23 listopada 2014 roku o 13:30 i 18:30
Na widzów czekają kolejne ciekawe przepisy.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.