Mężczyźni, osoby starsze, ludzie żyjący w stresie oraz miłośnicy mięsa - to m.in. do nich skierowany jest trzeci sezon programu „Be Active. Ewa Chodakowska”(więcej tutaj). Premierowe odcinki serii będzie można oglądać w każdą niedzielę, od 13 września br., o 12:00 w kanale Kuchnia+ (Kuchnia+ HD).
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Program łączy porady kulinarne z tematyką fitness. Ewa Chodakowska wraz ze swoim zespołem (kucharzem i dietetyczką) zachęca widzów do zdrowego trybu życia i pokazuje, jak wytrwać w postanowieniach, by ostatecznie odmienić swoje życie. W każdym z odcinków widzowie Kuchni+ mogą zobaczyć, jak się odżywiać i ćwiczyć, by zobaczyć i poczuć efekty. Prowadząca przedstawi gotowe zestawy ćwiczeń wraz z praktycznymi poradami z jaką częstotliwością z nich korzystać. Można się także dowiedzieć z jakich produktów i składników w kuchni należy zrezygnować, a które powinno się włączyć do codziennej diety.
- Mam nadzieję, że letnie słońce dostarczyło wam wiele energii. I taki stan we wrześniu będziecie mogli zachować dzięki trzeciemu sezonowi programu „Be Active. Ewa Chodakowska”. Wraz z szefem Tomkiem Woźniakiem i resztą ekipy zadbamy o wasze dobre samopoczucie. Nie obejdzie się bez ćwiczeń, smakowitych potraw i wielu motywujących porad, jak nie dać się jesiennej chandrze
- mówi Ewa Chodakowska.
W trzecim sezonie prowadząca skupi się m.in. na takich tematach, jak: dieta osób starszych oraz mężczyzn, ćwiczenia dla ludzi żyjących w stresie oraz desery dla tych, którzy trzymają linię.
Ewa Chodakowska to jedna z najbardziej znanych ekspertek w dziedzinie fitness. W Atenach skończyła prestiżową Akademię Pilatesu i college sportowy. Jest autorką książek, w tym „Zmień swoje życie z Ewą Chodakowską”. W maju tego roku pobiła rekord Guinnesa w największym otwartym treningu fitness w historii. Jest też redaktor naczelną miesięcznika „Be Active” (Edipresse Polska).
Plan emisji:
- niedziele (od 13 września 2015 roku) o 12:00, Kuchnia+, „Be Active. Ewa Chodakowska” - sezon 3., magazyn.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.