Wykrywacze metali, ochrona w restauracji, w kuchni i przed wejściem oraz limuzyny z przyciemnianymi szybami - w kolejnym odcinku programu „Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia” (sezon 4.) pojawią się goście, którym szef Wojciech Modest Amaro musiał zapewnić maksymalne bezpieczeństwo.
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Takich środków ostrożności w „Hell's Kitchen” jeszcze nie było. Wszyscy w piekielnej restauracji zostali sprawdzeni wykrywaczem metali, a ochrona nie spuszczała z oczu nikogo. Wszystko za sprawą gości specjalnych, którzy pojawią się we wtorek, 6 października br. w kolejnym odcinku kulinarnego show Polsatu.
- Za chwilę odwiedzą nas wyjątkowi goście. Chciałbym zapewnić im szczególne warunki, dlatego niech nikogo nie dziwią te nadzwyczajne środki ostrożności. Liczę, że dopasujecie swoje zachowanie do rangi tych gości - zakomunikował szef Wojciech Modest Amaro. - Gwarantuję, że ten dzień w „Piekielnej Kuchni” uczestnicy zapamiętają na bardzo długo. Okaże się, kto ma nerwy ze stali i potrafi pracować pod szczególną presją - dodał.
- Biuro Ochrony Rządu? Szefie, zaprosiłeś prezydenta?
- zastanawiali się uczestnicy kulinarnego show Polsatu.
Kto pojawi się w restauracji zarządzanej przez szefa Amaro? Przekonamy się oglądając Polsat.
Na pewno będzie Bożena Dykiel, która zna się na gotowaniu jak mało kto. Aktorka udowodniła to w programie „Hell's Kitchen”, gdzie krytykowała kulinarne wpadki uczestników niemal tak trafnie jak szef Amaro.
Bożena Dykiel ma na koncie kilka książek kucharskich i arkana sztuki kulinarnej zna jak mało kto. Uczestnicy programu „Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia” będą dwoić się i troić, aby sprostać wymaganiom aktorki. Szybko przekonają się jednak, że uśmiechy i komplementy niewiele dadzą. Bożena Dykiel, jak szef Amaro, oceni ich dania.
- To po prostu wiór w czerwonej galarecie, mięso nijakie, mizeria mi nie pasi, bez soli - masakra, biednie, biednie, kozie bobki, nie nazwałabym tego zupą
- punktowała kulinarne popisy uczestników, których zadaniem było przygotowanie dań z czasów PRL-u.
Miny zaskoczonych uczestników ocenianych przez Bożenę Dykiel były bezcenne, o czym będziemy się mogli przekonać oglądając Polsat 6 października br. (więcej tutaj)
„Hell's Kitchen - Piekielna Kuchnia” - sezon 4., emisja we wtorki o 20:05 w telewizji Polsat (Polsat HD).
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.