W sobotę, 3 września br. o godzinie 10:15 na antenie telewizji Polsat wyemitowany zostanie premierowy odcinek osiemnastego sezonu programu „Ewa gotuje” (więcej tutaj). Tym razem gospodyni audycji, Ewa Wachowicz, przyrządzi dania kuchni francuskiej. Przygotuje zupę cebulową z grzankami i startym żółtym serem. Jako danie główne poda przysmak z Burgundii - pieczony gulasz wołowy z boczkiem, warzywami i pieczarkami z dodatkiem czerwonego wina. Na deser zaserwuje z kolei ciasteczka francuskie z kremem budyniowym, malinami i borówkami. Gościem Ewy Wachowicz będzie wokalistka Maryla Rodowicz.
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
„Ewa gotuje” to autorski program kulinarny Ewy Wachowicz, która zaprasza widzów do swojej prywatnej kuchni i przyrządza przed kamerą potrawy wyśmienitej kuchni polskiej z elementami kuchni zagranicznych, czyli fusion. Nie zapominając o rodzimych tradycjach żywieniowych, jednocześnie czerpie inspirację ze swoich licznych podróży po całym świecie. Zdradza nam swoje kulinarne sekrety i podpowiada, jak gotować smacznie, szybko i zdrowo.
„Ewa gotuje” - sezon 18., emisja w soboty (od 3 września 2016 orku) o 10:15 w telewizji Polsat (Polsat HD). Wcześniejsze sezony programu mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2 (Polsat 2 HD), Polsat Film (Polsat Film HD), Polsat Food Network (Polsat Food Network HD) i ATM Rozrywka TV.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.