W sobotę, 4 listopada br. o godz. 10:10 w telewizji Polsat wyemitowany zostanie dziewiąty odcinek dwudziestego sezonu programu kulinarnego Ewy Wachowicz „Ewa gotuje”. Wcześniejsze serie tej produkcji mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network. A co wydarzy się w premierowej odsłonie tego programu?
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Młoda baranina coraz częściej gości w codziennym menu Polaków. Nic więc dziwnego, że po jagnięcinę sięgnęła również Ewa Wachowicz. Autorka programu ugotuje na niej rosół doprawiony jabłkiem, a zupę poda z gotowanymi ziemniakami. Daniem głównym będzie polska specjalność - wątróbka gęsia z jabłkami w karmelu. Natomiast na deser prowadząca upiecze szarlotkę (więcej tutaj).
„Ewa gotuje” - sezon 20., emisja w soboty o 10:10 w telewizji Polsat. Wcześniejsze sezony tego programu mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2, Polsat Film, ATM Rozrywka TV i Food Network.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.