reklama
reklama
SAT Kurier logowanie X
  • Zaloguj
ODBLOKUJ-REKLAMY.jpg

Kuchnia+ patronem konferencji „Czas na zmiany”

dodano: 2014-01-16 18:22 | aktualizacja: 2014-01-16 19:26
autor: Łukasz Knapik | źródło: CANAL+ Cyfrowy

Kuchnia+ Kuchnia+, jeden z autorskich kanałów platformy nc+, został patronem medialnym odbywającej się 23 stycznia 2014 roku w Warszawie konferencji „Czas na zmiany”. Tematem wydarzenia będą różne aspekty komunikacji marketingowej w gastronomii. Wezmą w nim udział wybitne osobowości świata kulinariów i mediów. Wśród prelegentów są cenieni szefowie kuchni, restauratorzy, specjaliści ds. komunikacji, dziennikarze i projektanci.



Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
W czwartek, 23 stycznia 2014 roku w hotelu Sheraton w Warszawie w ramach konferencji „Czas na zmiany - czyli oryginalność i świeżość w promowaniu gastronomii” spotkają się przedstawiciele świata gastronomii, kulinariów, marketingu i mediów. Wydarzenie będzie podzielone na kilka sekcji, na które będą składały się wykłady i dyskusje. W programie konferencji znajdą się bloki tematyczne poświęcone rożnym obszarom gastronomii, w tym: nowoczesnej komunikacji marketingowej, designowi i projektowaniu komunikacji wizualnej, marketingowi w sieci (social media, blogi, www) czy budowaniu wizerunku szefa kuchni w mediach. Konferencja skierowana jest do właścicieli restauracji i hoteli, managerów, szefów kuchni, specjalistów ds. marketingu gastronomicznego, przedstawicieli producentów i dostawców branży HoReCa oraz przedstawicieli mediów związanych z tematyką kulinarną, dziennikarzy i blogerów.

- Od zawsze patronujemy największym wydarzeniom w branży kulinarnej i gastronomicznej, jak np. Międzynarodowym Targom Gastronomicznym EuroGastro. Kulisy pracy w restauracji prezentujemy również w ramach autorskiego przeglądu kuchnia+ food film fest oraz na naszej antenie w takich programach, jak „Szefowie kuchni” - powiedziała Joanna Albin, brand manager kanałów lifestyle’owych platformy nc+.

Joanna Albin będzie reprezentować Kuchnię+ w panelu „Czas na ludzi”. Wraz ze znanymi widzom stacji szefami kuchni Agnieszką Kręglicką, Adamem Chrząstowskim i Grzegorzem Łapanowskim będą rozmawiać o budowaniu wizerunku szefa kuchni i restauratora w mediach.

Konferencję, która odbywa się pod egidą miesięcznika „Food Service”, poprowadzą Agnieszka Małkiewicz z AM HoReCa Communications i Agata Godlewska, redaktor naczelna „Food Service”. Prelegentami poszczególnych paneli będą m.in. Robert Trzópek - szef kuchni The Harvest, Paweł Oszczyk - szef kuchni restauracji La Rotisserie w hotelu Le Regina, Małgorzata Minta - dziennikarka i blogerka, Aleksandra Lazar - założycielka serwisu Gastronauci.pl oraz Katarzyna Gliszczyńska - specjalistka ds. zarządzania designem.

Szczegółowy program konferencji znajduje się na stronie www.konferencje.media.com.pl/czasnazmiany/.


Materiał chroniony prawem autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.




Więcej z kategorii Propozycje stacji TV i VOD


reklama
reklama
reklama
HOLLEX.PL - Twój sklep internetowy

Odbiornik DVB-T/T2 HEVC DI-WAY 2020 Mini

Mini odbiornik DVB-T/T2 z HEVC/H.265 marki DI-WAY z trybem hotelowym...

99 zł Więcej...

Mini PC Homatics BOX R Plus 4K

Homatics BOX R Plus to najnowszy wzbogacony m. in. o...

559 zł Więcej...

Odbiornik Vu+ UNO 4K SE S2X FBC Multistream

Vu+ UNO 4K SE - najnowsza wersja tunera 4K od...

1 230 zł Więcej...