Po zimowej przerwie Ewa Wachowicz wraca na antenę telewizji Polsat z premierowymi odcinkami autorskiego programu kulinarnego „Ewa gotuje”(więcej tutaj). Zacznie bardzo tradycyjnie - od potraw kuchni małopolskiej. Najpierw ugotuje zalewajkę na ozorkach wieprzowych. Później zrobi maczankę po krakowsku, która przed laty była ulubionym daniem, można powiedzieć nawet przysmakiem, krakowskich dorożkarzy. Na deser będą ziemniaczki rumowo-kokosowe.
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
„Ewa gotuje” to autorski program kulinarny Ewy Wachowicz, która zaprasza widzów do swojej prywatnej kuchni i przyrządza przed kamerą potrawy wyśmienitej kuchni polskiej z elementami kuchni zagranicznych, czyli fusion. Nie zapominając o rodzimych tradycjach żywieniowych, jednocześnie czerpie inspirację ze swoich licznych podróży po całym świecie. Zdradza nam swoje kulinarne sekrety i podpowiada, jak gotować smacznie, szybko i zdrowo.
„Ewa gotuje” - sezon 17., emisja w soboty (od 5 marca 2016 roku) o 10:15 w telewizji Polsat (Polsat HD). Wcześniejsze sezony programu mogą obecnie oglądać widzowie kanałów Polsat 1, Polsat 2 (Polsat 2 HD), Polsat Food Network (Polsat Food Network HD), Polsat Film (Polsat Film HD) i ATM Rozrywka TV.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.