W niedzielę, 26 listopada br. o godz. 10:55 w kanale Food Network wyemitowany zostanie czwarty odcinek kulinarnego programu „Sexy kuchnia Magdy Gessler”. Co tym razem czekać będzie na widzów?
Prosimy o wyłączenie blokowania reklam i odświeżenie strony.
Jak czytamy w komunikacie, Magda Gessler doskonale wie jak zdobyć serca widzów, a także jak zadowolić nawet najdelikatniejsze podniebienia. W czwartym odcinku „Sexy kuchni Magdy Gessler” prowadząca zaskoczy niezwykłym połączeniem mięsa i ryby. Tym razem widzowie poznają przepisy na idealną kolację dla dwojga (więcej tutaj).
Kuchnia Magdy Gessler zachwyca prostotą, a także niebanalnym połączeniem smaków. Widzowie Food Network będą mieli okazję przekonać się o tym w kolejnym odcinku programu „Sexy kuchnia Magdy Gessler”. Na sam początek idealne danie dla dwojga, które wprost rozpływa się w ustach, czyli „vitello tonnato”. W rolach głównych - najdelikatniejsza polędwica cielęca oraz... śledź. Przyrządzone przez Magdę Gessler carpaccio z polędwicy z sosem forszmak podobno najlepiej smakuje z lampką białego wina.
Druga propozycja to przepyszne kanapki z rybą. Tym razem Magda Gessler zaproponuje wędzonego pstrąga na ciepło. Do niego zaserwuje rewelacyjne słodko-ostre masło. Jego podstawowymi składnikami będą: chrzan, miód i kogel-mogel. To niezwykle proste w przyrządzeniu danie może okazać się strzałem w dziesiątkę podczas każdej romantycznej kolacji.
Dodajmy, iż Magdę Gessler możemy również oglądać w takich produkcjach jak „Kuchenne rewolucje” (emisja w TVN, TVN Style i ITVN/TVN International - więcej tutaj) i „MasterChef” (w TVN - więcej tutaj).
„Sexy kuchnia Magdy Gessler” - emisja w niedziele o 10:55 w Food Network.
reklama
Materiał chroniony prawem
autorskim - wszelkie prawa zastrzeżone. Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy.