- Poprzez kulinarne doznania będziemy odkrywać ciekawe regiony Polski, podkreślać różnorodność naszej kuchni, jak i miejsc, w których się pojawimy. Naszym celem będzie nie tyko przedstawienie dania, ale także zapoznanie widza z ciekawymi ludźmi i osobami zaangażowanymi w ochronę lasów. To dzięki nim polska natura cieszy oko kolejnych pokoleń
- zapowiadają twórcy programu „Smaki lasu”.
- Nad Wieprzem, w otoczeniu przepięknej polskiej przyrody, będziemy robili węgorza. Węgorza w sposób od tak właśnie - piękny, naturalny, dziki, acz przeeesmaczny
- zachęca Karol Kus.
Kabel HDMI 2.1 8K UHD 3,0m
Najnowszy kabel HDMI o długości 3,0m w wersji v2.1 dla...
65 zł Więcej...Mini PC Homatics BOX R Plus 4K
Homatics BOX R Plus to najnowszy wzbogacony m. in. o...
569 zł Więcej...Miernik Satlink ST-6986 DVB-T/T2/C DVB-S/S2 z podglądem i testerem optycznym
Miernik Satlink ST-6986 do pomiarów cyfrowych sygnałów satelitarnych DVB-S/S2, naziemnych...
1 579 zł Więcej...